Perhatian Kepada Pelawat Yang Dihormati

Selamat Datang Ke Blog Ini,Rajen-Rajenlah Drop Ur Comment and Click Follow Tu kay?

Hubunganku Dengan Encik Blog

Daisypath Friendship tickers

Pengushar Tegar

Result? Kenapa Perlu Takut?

takut ni aku tertedetik nak post sebab tadi ade sorang kawan aku kat fb ade taip kat status dia lebih kurang camni

'lagi beberapa hari lagi result PMR dah nak keluar,kepada semua
candidates,ape PERASAAN korang? takut ke,exited ke?'
first thing yang masuk dalam otak aku time tu 'huh?'
oke lah,jangan kata aku tadak perasaan pulak sebab aku x rasa apa2 time tu
maybe cuti yang terlalu panjang buat otak aku jadi sedikit 'blur' walaupun ramai yang kata
aku memang blur! *oke itu fakta,aku trima dengan rela hatinya
aku dah usaha sebaik mungkin yang aku boleh,
aku hanya mampu berserah walaupun aku tau aku x layak nak dapat 9A tu,
Alhamdulillah parents aku x de la kisah sangat dengan result ni
tapi mama aku kata 'try ur best,mama tau kamu boleh'
papa pun kata 'kalo teruk sekarang x pe lagi,jangan time SPM nanti baru nak menyesal'
kalo boleh aku x nak fikir lagi pasal result ni..tapi nak buat macam mana dah
Doakan aku dalam doa2 korang supaya aku mendapat kejayaan
serta mampu memperlihatkan senyuman di bibir mama dan papa

1 comments:

qistriadzakma said...

salam. lalala.
nk tny something can ah?
sapa anda?
curiosity dlm kepala gila2. ni?
huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...