Perhatian Kepada Pelawat Yang Dihormati

Selamat Datang Ke Blog Ini,Rajen-Rajenlah Drop Ur Comment and Click Follow Tu kay?

Hubunganku Dengan Encik Blog

Daisypath Friendship tickers

Pengushar Tegar

Hari yang 'agak' kosong

pelajar-pelajar form 3 tahun 2010 semua baru je amik result PMR kan?
dah 5 hari berlalu sejak hari amik result tu kan?

baru aku sedar..aku ni memang hamba yang x bersyukur..
aku dah makin melupakan Dia..
sedangkan kejayaan dan kebahagiaan yang aku dapat selama ni semua diberi oleh yang maha esa..
Dia x pernah melupakan aku dan sentiasa dekat dengan aku...
tapi aku??
aku bagaikan semakin jauh dari Nya..

Berbalik kepada rsult yang aku dapat baru baru ni
aku pening sekarang..
  1. nak pindah sekolah ke x...
  2. nak amik stream apa?
parents aku suruh aku stay je sekolah lama aku tu..
aku pun macam x de masaalah je..
tapi bila time nak amik stream apa ni yang susah sikit -__-

science stream
-susah
-untuk budak budak pandai sahaja *saya x pandai =="
-perlukan otak yang pandai math
-mak x mengalakkan (cikgu sc)
-kena banyak usaha sendiri

account stream
-x minat account
-subjek yang agak menggerunkan dan tidak mempunyai keyakinan ntuk belajar

economy stream
-senang gak..
-x perlukan sebarang A untuk amik stream ni
-kena pandai memilih kawan
-rasa rasa cikgu focus x ajar stream ny?

ok harap anda semua boleh membantu? ^__^

2 comments:

Che' Nina said...

amik je course ap pun aslkan anda minat course tu..kalau minat je dah 50% berjaya. :) insyaAllah boleh punya, :D

*Budark Simples* said...

thanks nina :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...