Perhatian Kepada Pelawat Yang Dihormati

Selamat Datang Ke Blog Ini,Rajen-Rajenlah Drop Ur Comment and Click Follow Tu kay?

Hubunganku Dengan Encik Blog

Daisypath Friendship tickers

Pengushar Tegar

Tawaran Persekolahan

argh!! lama siut aku x wat new post!!
tapi x pe..aku x rasa ade sesapa yang nak marah kut hehe
aku bizi skit dengan skolah kebelakangan ni..pening dengan tawaran SBPI ni la -__-
aku takut kalau aku pergi skolah baru aku x de ramai kawan dan aku x pandai nak sesuaikan diri pulak..

erm..aku kesian la tengok kawan kawan aku yang x dapat SBPI ni..ade yang sampai delete FB diorang la..dorang suma pandai..sebab tu aku cakap dekat diorang..rezeki ade kat mana mana je..kita minta kat Allah..jangan berputus asa sudah le..

apepun tawaran SBPI kubang pasu ni ramai gak kawan kawan aku yang dapat..
gudluck la dekat sesapa yang nak pindah tu..hijrah pun bagus gak kan? ^__^

persiapkanlah diri kita dengan iman dan perbetulkan niat kita siap siap
jangan bila dah masuk sekolah baru..kita dah terpesong dari landasan yang telah kita 'set' sebelum ni..buatlah keputusan yang tepat supaya kita tidak menyesal pada suatu hari nanti oke?

3 comments:

Che' Nina said...

assalam, tak pergi lah kiranya nih,? :)
be sure betul2....sbb ni hya dtg sekali,
kalau rasa bulat hati nak pergi...jgn ragu2 tkut tader kwn ke ap.....hijrah, pasti ad kebaikanyya. insyaAllah. grats kawan.

*Budark Simples* said...

wasalam nina..
stil blum buat keputusan muktamad lagi...
yea..maybe ni rezeki dari Allah..
sape tau kan..thanks kawan :)

aKu maNusiA!! said...

apa pon yg ang buat ingatlah Allah akn sentiasa bersama ang.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...