Perhatian Kepada Pelawat Yang Dihormati

Selamat Datang Ke Blog Ini,Rajen-Rajenlah Drop Ur Comment and Click Follow Tu kay?

Hubunganku Dengan Encik Blog

Daisypath Friendship tickers

Pengushar Tegar

Sudah Sekian Lama

Hy! i'm back baby (^__^)
dah berapa lama aku tak update eh?

malas la nak kira :p
oke sempena cuti sekolah yang pendek ni
aku kenalah rajin rajinkan jugak post ni haha


Well,aku baru je habis ujian topical
erm..selalu sangat kita target A kan?
apakata kita target FAILED pulak kali ni? :)
aku rasa aku boleh dapat 10 subjek failed kali ni
ish3 hebat sangat la aku ni!! (x__x)


Kepada beberapa kawan kawan aku yang pindah tu
aku ucapkan korang suma berBAHAGIAlah di sana
credits to Ashraf and Ariff
belajar bebaik dan kami disini akan sentiasa merinduimu <3


Setakat ini sajalah coretan aku serba sikit..
kesian blog ni dapat tuan yang malas nak update haha
Selamat bercuti semua! manfaatkan cuti anda ^___^






1 comments:

k h a i r i y a h said...

target failed!??!adehh..dengar cm kejam la plak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...